Skip to content

3 Comments

 1. Vince
  18 juni 2020 @ 09:10

  Helaas voor mij kan ik er de zaterdagen amper bijzijn wegens de hobbies van de kinderen. Ik heb hierdoor vaak het gevoel dat ik leuke trainingen en kansen mis. Er blijft slechts een training per week voor me over. Dit los ik op door de donderdagavonden te reserveren om thuis minstens 1,5 uur zelf te oefenen, afgewisseld met wat oefeningen door de week. Uiteraard zijn er de opnames, waarvoor nogmaals dank voor de flexibiliteit en het snelle reageren. De cursussen komen zeker nu bijzonder goed van pas.
  Toch kijk ik er enorm naar uit dat we het normale regime terug ingaan, zodat ook de tweede weekdag weer kan worden getraind.
  En dan nu, Siu Lim Tao voor ik aan het werk begin 😉
  Voor zij die kunnen: veel plezier zaterdag, en de rest tot dinsdag!

  Reply

 2. Sifu
  18 juni 2020 @ 20:05

  Zolang we zonder partner oefenen is dat geen probleem maar vanaf juli zullen we elke les zoveel mogelijk met partner oefenen en dan kan je op donderdag de oefeningen alleen doen zodat je toch goed vooruit kan gaan.

  Reply

  • Vince
   19 juni 2020 @ 08:48

   Da’s alvast het plan. Ik houd er de moed in, al vind ik de drills lastig op mijn eentje. Vooral lap sao vind ik erg onnatuurlijk in bv de bong sao – lap sao drill. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze alleen doen ook voordelen heeft om de beweging nog beter te begrijpen ipv af te hangen van wat de partner doet. Ik maak er het beste van.

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *